Strijense Hannah Verhoeven gehuldigd voor Nederlands kampioen luchtgeweerschieten

0
586

Verhoeven_schietenSTRIJEN – Afgelopen vrijdag, 6 november 2015, is Hannah Verhoeven gehuldigd door wethouder Paulien Tanja. Hannah werd onlangs Nederlands kampioene luchtgeweerschieten.

De 17-jarige Strijense, lid bij de Rotterdamse schietvereniging Postschutters 63, werd tijdens het NK luchtdrukwapens 2015 in sportcentrum Papendal kampioen in haar categorie junioren B dames. Het schiettalent van de nog jonge schutter leverde haar zelfs een sponsorcontract op. Hierdoor kan zij ook aan internationale wedstrijden gaan deelnemen.

Na het overhandigen van de bloemen en een cadeaubon door de wethouder, vertelde de kampioene uitvoerig over hoe zij zich voorbereidt op een wedstrijd en de prettige onderlinge sfeer tussen de deelnemers. Tenslotte bleek een andere hobby, de paardensport, een gedeelde interesse met de wethouder, waardoor het nog lang ‘onrustig’ bleef in het gemeentehuis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.