Hoeksche Helden Senior een groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Hoeksche Senioren bokste erop los - Foto HW Actief

 Ruim 40 senioren zijn actief geweest bij de 2e editie van de Hoeksche Helden Senior. Ze hebben kennis gemaakt met verschillend sportaanbod voor senioren. De organiserende partijen kijken met een goed gevoel terug. 

De Hoeksche Helden Senior is op 15 juni georganiseerd voor senioren (60+) om hen kennis te laten maken met verschillende sporten en om met elkaar in contact te komen. Senioren uit de wijk en senioren inwonend bij Zorgwaard en Alerimus waren hierbij aanwezig. Ze hebben o.a. kennis gemaakt met yoga, volleybal, dans, boksen en aquarobics, allen aangeboden door verschillende sportaanbieders uit de Hoeksche Waard. Leerlingen van het Actief College hebben de senioren en de sportaanbieders daarbij geholpen. 

Met jong en oud werd er veel plezier gemaakt en werd er fanatiek gesport. Tussendoor waren er pauzes met wat lekkers en uiteraard ook een lunch, ook allemaal verzorgd door de leerlingen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page