De kogel is door de kerk: De Bouwsteen krijgt een hoog hek en hoopt dat dit tegen overlast helpt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: W.Vergeer

In het afgelopen jaar had cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel veelvuldig te maken met vandalisme. Dit varieerde van vernielingen van speeltoestellen, besmeuren van ramen, graffiti op de muren en openbreken van de schuur tot inbraak in de school zelf en het kapot trappen van ventilatiekokers op het dak.Na de nodige publiciteit hierover in de media en vragen in de gemeenteraad leek het allemaal wat minder te worden. Er kwam een gesprek op gang tussen gemeente, politie  en CSG De Waard. De politie probeert vaker langs te komen en alert te reageren op aangiftes, maar daar stokte het toch enigszins.

In de afgelopen maanden had de school toch weer te maken met veel overlast. Uiteindelijk tast CSG De Waard nu diep in eigen buidel en is er budget beschikbaar gesteld voor een hoge omheining rond de gehele school. Hopelijk leidt dit ertoe dat de overlast en het vandalisme sterk zullen verminderen.

Een aannemer zal vanaf 11 december met de werkzaamheden starten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren