Petitie: Stop de ‘nulstand’ voor damherten in de Hoeksche Waard al meer dan 5000 keer ondertekend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Anita van Ree

Dat de damherten van de Hoeksche waard vol in “the picture” staan is niemand ontgaan. De petitie die nu iets meer dan twee weken loopt tikte vandaag de 5000 aan. Ray de Boon zal namens Team Damherten Hoeksche Waard  deze petitie op dinsdag 27 februari overhandigen aan Burgemeester Erik van Heijningen en/of Wethouder Harry van Waveren met het verzoek om deze petitie te delen met de Provincie Zuid Holland en alle verdere betrokken partijen waaronder de Omgevingsdienst Haaglanden en de Faunabeheereenheid Zuid Holland.

Ook is er nieuws over het inspreken van Team Damherten Hoeksche Waard bij de Provincie Zuid Holland. Namens het team zullen Ray de Boon en Monique Albers – Hebing aanstaande woensdag inspreken naar aanleiding van de zienswijze van de brief van het Hoekschewaards Landschap die als brief 15 is binnengekomen bij de Provincie. Ook heeft Ray de Boon een rapport in handen gekregen uit 2021 dat gaat over de genetische beperkingen in de Amsterdamse Waterleiding Duinen en in Nationaal Park Zuid Kennemerland. Dit zal ook ter spraken komen in zijn speech bij de Provincie.

Op de facebook pagina van Team Damherten Hoeksche Waard zal aankomende dinsdagavond de link worden geplaatst met de tijd zodat iedereen die de damherten een warm hart  toedragen live kunnen meekijken


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.