Bezoek de Costa Rica ochtend in het Weegje

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

SISKW ’s-Gravendeel biedt in samenwerking met ASG een ochtend aan waarin Costa Rica centraal staat.

Costa Rica is één van de meest biodiverse landen ter wereld, en Fred van Heeren heeft een zeer boeiend reisverhaal gemaakt over dit prachtige land. Tijdens deze ochtend kunt u zijn verhaal beluisteren en genieten van de meest mooie en indrukwekkende foto’s. Ontdek tijdens deze presentatie de weelderige regenwouden en ongerepte stranden, stomende vulkanen en dichte mangrovemoerassen.

Deze gebieden ondersteunen een ongelooflijke verscheidenheid aan dieren in het wild: van lieve luiaards en groene kikkers tot fel gepluimde ara’s en toekans. Alle verschillende attracties in Costa Rica maken het een geweldige plek voor diverse, ontspannende en avontuurlijke rondleidingen en activiteiten.

Hoogtepunten van een reis in Costa Rica zijn onder andere:

  • Het mistige Monteverde nevelwoud met een grote diversiteit aan flora en fauna;
  • De Arenal-vulkaan met een breed scala aan avontuurlijke activiteiten;
  • Het Manuel Antonio Nationaal Park met tropisch regenwoud en witte zandstranden;
  • Het Tortuguero Nationaal Park dat dé plek om schildpadden te spotten is.

Deze ochtend vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024, van 10.00-11.15 in ’t Trefpunt, Dienstcentrum Het Weegje in ’s-Gravendeel.

U kunt zich aanmelden bij SISKW tot 7 maart. Bel met 06-15444775 of stuur een e-mail naar [email protected], dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

De entree bedraagt €2,50.

U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via 06-11223496 of voor meer informatie de website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.