Digitaal spreekuur in de Bieb

66
Foto Welzijn HW

Hoeksche Waard – Ontspannen en praktisch gebruikmaken van tablets en smartphones. Er is nog een wereld te winnen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die hulp willen bij het gebruik van tablets, smartphones en e-books zijn welkom bij het Digitaal Spreekuur, voorheen het inloopspreekuur ‘eerste hulp bij internet’.

Het accent van het Digitaal Spreekuur ligt op de hulp bij het gebruik van de smartphone en tablet. En natuurlijk kan men hier ook terecht met alle vragen over e-books. Hoe leen en lees je e-books? De opties van de tablet en smartphone ontdekken, nieuwe apps verkennen. Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Het Digitaal Spreekuur is op verschillende locaties. De toegang is gratis. Deze maand kun je binnenlopen op:

  • Maandag 2 december, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
  • Dinsdag 3 december, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Mijnsheerenland
  • Donderdag 12 december, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Numansdorp
  • Donderdag 19 december, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek ‘s-Gravendeel

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.