Strijen wint eerste bekerwedstrijd bij Rood Wit in Sint-Willibrord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

vvstrijen_logo-kruizenZWSint-Willibrord – De eerste poulewedstrijd werd in Sint-Willibrord gespeeld tegen Rood Wit S en eindigde in een2-4 overwinning in het voordeel van de Strijense PG Security equipe. De wedstrijd tussen de 2 andere pouleploegen SSV ‘65 en SHO eindigde in een 1-3 overwinning voor SHO. A.s. dinsdag 23 augustus treedt SHO om 20.00 uur aan in Strijen en a.s. zaterdag komt SSV ‘65 op bezoek aan de Strijense Sportlaan.

In het begin werd Strijen door de Brabantse 2e klasser onder druk gezet en konden nauwelijks gevaar stichten. In de 8e minuut leidde dit tot een 1-0 achterstand. Nadat Desi Sanderse binnen de lijnen was gekomen nam Strijen het initiatief in handen en scoorde Aaron Peres Maria de gelijkmaker, nadat hij attent reageerde op een foutieve terugspeelbal. Voorbereidende werk van Karam Bensedjed stelde Alwin van der Werff in staat Strijen op voorsprong te brengen, maar onachtzaamheid in de Strijense defensie veroorzaakte op slag van rust de gelijk makende 2-2. Na de rust kreeg keeper Kevin de Baat nauwelijks een gevaarlijke bal te verwerken en was het wachten op de Strijense voorsprong. Nadat eerst Karam Bensedjed verzuimd had vanaf de penaltystip dit te realiseren was het aanvoerder Vincent Monster die een hoekschop van Desi Sanderse binnenwerkte en was het slotakkoord aan Karam Bensedjed, die attent reageerde op een foutieve terugspeelbal en de eindstand op 2-4 bepaalde.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren