Regenboog etentje in de Open Hof kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

1 maart is het weer zover! Er is weer een etentje van de Roze Salon in de Open Hof. Gezellig samen eten tussen 17.00 uur en +/- 20.00 uur. Deze keer kookt er een groepje deelnemers!

Tijdens dit leuke initiatief slaan Roze 50+, Welzijn Hoeksche Waard, de Open Hof en LHBT HW de handen ineen. Iedereen, LHBTQ+ of niet, 18 of 75 en alles daartussen en omheen, is van harte welkom in de huiskamer van de Open Hof aan de W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland. Belangrijk is dat iedereen zichzelf kan zijn en we elkaar met respect behandelen. Kom je ook? Neem gerust iemand mee.

We vragen een bijdrage van €5,- p.p. (contant) en meld je via de mail even aan en vermeldt of er dieet-zaken zijn die we moeten weten: [email protected] Tot 1 maart! Meer info? 06-82848467/ [email protected]  (Linda van der Wal)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.