BoekStart Peuterparade in Oud-Beijerland en Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Bibliotheek Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Luisteren naar een mooi verhaal, muziek en knutselen. Op 29 maart vieren we Pasentijdens de BoekStart Peuterparade in Oud-Beijerland.We lezen vandaag voor uit een paar super leuke boekjes, onder andere uit Noortje en de paaseitjesvan Annemarie van der Heijden.

Het is Pasen, Noortje beschildert eieren en ziet allerlei jonge dieren in de tuin. Maar wat vindt haar hondje Boef tussen de struiken? Na het voorlezen zingen we een aantal liedjes en gaan daarna lekker knutselen. Het belooft weer een heel gezellig uurtje te worden. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders.  Het is op vrijdag 29 maart in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur.

De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek: debhw.nl/agenda. Er hoeft alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd.

BoekStart: Peuterparade in Puttershoek

Luisteren naar een mooi verhaal, muziek en knutselen. Dit keer staat de Peuterparade in het teken van het voorjaar. We lezen vandaag voor uit een paar super leuke boekjes, waaronderAnna’s grote lenteboek’. Op vrijdag 5 april in Bibliotheek Puttershoek.

 

In Anna’s grote lenteboek, ziet Anna wat er in de lente te beleven is. Buiten schijnt de zon steeds vaker en wordt het warmer. De natuur kleurt groen en vogels en andere dieren krijgen kleintjes. Anna speelt veel in de tuin, waar ze de natuur ziet veranderen.

 

Na het voorlezen zingen we een aantal liedjes, maken we muziek en gaan we daarna knutselen. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders.Het is op vrijdag 5 april in Bibliotheek Puttershoek van 10.30 tot 11.30 uur.

 

De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda. Er hoeft alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren