Feestelijke opening van verbouwde en verduurzaamde sportzaal ’t Paradijs Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Sportzaal 't Paradijs - vernieuwde horecagedeelte - Foto Bress Accommodaties

Na een grote verbouwing en verduurzaming is het moment daar: de feestelijke opening van sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland. Zowel de sportzaal als het bijbehorende horecagedeelte zijn volledig gerenoveerd. De vernieuwde accommodatie zal feestelijk worden ingewijd door Bres Accommodaties op zaterdag 30 maart 2024 vanaf 14.00 uur.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de sportzaal in een nieuw jasje te steken. Er zijn veel vernieuwingen gerealiseerd zoals het plaatsen van dubbel glas en volledige vloerisolatie. Ook is er een nieuw balvast systeemplafond met ledverlichting geplaatst en zorgen de akoestische wanden voor een nieuw uiterlijk. Naast het groot onderhoud zijn er in het kader van de verduurzaming veel vernieuwingen gedaan. ”De accommodatie is bijna gasloos, de ventilatie is doormiddel van zonnepanelen bijna zelfvoorzienend en ook de installatie is elektrisch” vertelt manager vastgoed Tom Graumans. De sportverenigingen en de basisscholen maken inmiddels weer actief gebruik van de gerenoveerde sportzaal. 

Na de grote vernieuwing van sportzaal ’t Paradijs is ook de horecagelegenheid bij de sportzaal gerenoveerd. Eind vorig jaar zijn de voorbereidingen getroffen en is de locatie leeggeruimd. De afgelopen weken is een volledige metamorfose gerealiseerd. In het horecagedeelte is een extra ruimte gecreëerd die eventueel apart te huren is voor vergaderingen, yoga of zitgymnastiek. ”Sportzaal ‘t Paradijs is niet alleen een sportlocatie, maar ook een plek voor ontmoeting”. Na het sporten is het belangrijk dat er ruimte is voor samenkomst. ”De mogelijkheid voor ontmoeting wil Bres dan ook graag in stand houden en daarbij kon vernieuwing van de accommodatie niet ontbreken”. 

Voor Bres Accommodaties is verduurzaming een van de kernwaarden. Samen met gemeente Hoeksche Waard zet Bres Accommodaties zich in om het gemeentelijk vastgoed in de Hoeksche Waard te verduurzamen. Naast de sportzaal is ook het horecagedeelte verduurzaamd. De horecagelegenheid sluit aan op de elektrische installatie van de sportzaal en is bijna gasloos. De vernieuwing en verduurzaming zorgen ervoor dat sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland nog jaren op een duurzame manier gebruikt kan worden. 

Bij de feestelijke opening van sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 30 maart vanaf 14.00 uur. Tijdens deze dag krijgen bezoekers een rondleiding door de sportzaal om inzicht te krijgen in de gerealiseerde vernieuwingen. Daarnaast presenteren verschillende sportverenigingen in de zaal hun sport door middel van demonstraties. Voel je welkom! 

Over Bres Accommodaties 

Bres Accommodaties is opgericht in 2014 en bestaat dit jaar 10 jaar. Bres exploiteert, beheert en onderhoudt in opdracht van gemeente Hoeksche Waard het grootste deel van de gemeentelijke accommodaties. Door efficiënt beheer en onderhoud en verduurzaming van het vastgoed houdt Bres de accommodaties veilig, betrouwbaar, betaalbaar en aantrekkelijk voor inwoners, bedrijven en verenigingen. Ook voor de toekomst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.