Ronde Tafel Hoeksche Waard schenkt 2 bomen aan basisschool de Blieken in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Zaterdag 23 maart was wethouder Paul Boogaard aanwezig tijdens het eerste boomplantevenement van de Ronde Tafel Hoeksche Waard. De serviceclub schonk 2 bomen aan basisschool De Blieken in Klaaswaal. - Foto Gemeente Hoeksche Waard
Klaaswaal – Zaterdag 23 maart was wethouder Paul Boogaard aanwezig tijdens het eerste boomplantevenement van de Ronde Tafel Hoeksche Waard. De serviceclub schonk 2 bomen aan basisschool De Blieken in Klaaswaal.

Jaarlijks organiseert de Ronde Tafel Hoeksche Waard acties en evenementen waarvan de opbrengst direct ten goede komt aan lokale doelen. Met het boomplantevenement wil de serviceclub bijdragen aan een duurzame samenleving. Ook zien zij dit moment als een educatieve kans voor de leerlingen van de basisschool, die hierdoor iets leren over de natuur en het belang van bomen
.
Wethouder Paul Boogaard: “Het is mooi om te zien hoe de Ronde Tafel Hoeksche Waard evenementen organiseert en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan onze samenleving. Zij brengen mensen samen, stimuleren actie en dragen bij aan verbeteringen in onze buurt. Hun inzet is van grote waarde en waarderen wij als gemeente zeer.”

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren