Musical Sara in de Open Hof te Oud-Beijerland

153

OUD-BEIJERLAND – Na het grote succes in 2017 van de musical Jona wordt op 25 en 26 mei  de musical Sara opgevoerd in De Open Hof te Oud-Beijerland. 

Deze musical is een prachtig project waarbij voor en achter de schermen jong en oud betrokken zijn bij de voorbereidingen en de uitvoering. Eén van de predikanten, kinderen, ouderen en bezoekers van de Soos voor verstandelijk beperkten spelen een rol in deze musical. Vele weken lang is iedere dinsdagavond hard geoefend en gerepeteerd en de spelers verheugen zich erop om het resultaat te laten zien. 

Het verhaal gaat over Sara, de vrouw van aartsvader Abraham. Zij en haar man laten het bekende achter zich en gaan op reis. 

Het is een eeuwenoud verhaal, maar het heeft een boodschap die ook vandaag nog inspirerend is. Enkele kernwoorden zijn: liefde, gemis en vertrouwen. 

De voorstellingen zijn op zaterdag 25 mei om 20.00 uur en op zondag 26 mei om 15.00 uur in De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a te Oud-Beijerland. De zaaL is een half uur voor aanvang open. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt bijzonder op prijs gesteld. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.