Vrijwilligers gezocht in De Waardeloods

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Van spullen om je huis mee in te richten tot materiaal voor een klus in huis, je vind het allemaal bij Kringloopcentrum ‘De Waardeloods’ van Stichting Samen Circulair. Zoveel mogelijk goederen krijgen bij ons een tweede leven. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er meer hergebruik is en er minder nieuw hoeft te worden geproduceerd.

Voor de Waardeloods zijn we op zoek naar vrijwilligers

Voor het halen en brengen van goederen zijn we op zoek naar chauffeurs die een kleine vrachtwagen kunnen besturen. Lichte tot zware sjouwwerkzaamheden zijn een onderdeel van deze job.
Op de afdeling speelgoed zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om speelgoed uit te zoeken, te prijzen en om de schappen netjes te houden.

Wat krijg je ervoor terug? Een gezellige werkomgeving met collega’s, een kerstattentie, verzekering via de vrijwilligersverzekering van Gemeente HW..

Heb je interesse in een van deze vrijwilligersjobs of wil je meer informatie hierover? Mail of bel met Linda van der Wal, [email protected] 06-82848467

 

De Waardeloods is onderdeel van Stichting Samen Circulair en heeft als doel te werken aan een meer circulaire gemeente en bied daarnaast ook o.a. werkplekken voor mensen die om verschillende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren