Ledenvergadering Hoeksche Waard Duurzaam over actuele ontwikkelingen op de energiemarkt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Zonnepark in Puttershoek

Hoe zit het nou met de terugleveringskosten en de salderingsregeling van zonnepanelen, wat betekent de keuze tussen dynamische, flexibele of vaste contracten? Over deze vragen gaat o.a. de lezing die Sjoerdsje Mensonides op 17 april zal houden tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van HoekscheWaardDuurzaam.

Mensonides is marketingmanager van OM | Nieuwe Energie, de landelijke koepel van energiecoöperaties waar HWDuurzaam ook bij is aangesloten. Zij spreekt in het tweede deel van de bijeenkomst over actuele ontwikkelingen op de energiemarkt. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Belangstellenden zijn welkom.

 

Op de agenda voor het eerste deel van de jaarvergadering staat een terugblik op de activiteiten van de organisatie in het afgelopen jaar en de plannen voor het lopende jaar. Verder wordt voorgesteld Peter Kleijwegt uit Heinenoord te benoemen tot bestuurslid als opvolger van het kortgeleden afgetreden bestuurslid Daan den Ouden uit Zuid-Beijerland. Verder komen de jaarrekeningen over 2023 van de Coöperatie HWDuurzaam U.A. en HWEnergie BV in bespreking.

 

De Algemene Ledenvergadering van HWDuurzaam wordt op woensdag 17 april gehouden in het Nationaal Landschap Centrum (NLC) aan de Veerweg 1C in Numansdorp en begint om 20.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren