Interessante expositie van examenwerk op De Willem

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Joke Waltmans

In het Atelier op CSG Willem van Oranje in Oud-Beijerland wordt op dinsdag 16 april een bijzondere expositie gehouden. Examenleerlingen met het vak Kunst Beeldend en Kunst Muziek laten daar hun werken zien en horen.

Het lichte en ruime Atelier in de school  is de plek waar de leerlingen Kunst Beeldend de afgelopen maanden hard hebben gewerkt aan hun ontwerpen. Zij hebben het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar de thema’s ‘Onderweg’ en ‘Kunstmatig’, concepten gemaakt en dat uitgebeeld in verschillende werken.

Kunstdocent Eveline Baardwijk is enthousiast over de resultaten van haar leerlingen. ,,Het blijft iedere keer weer mooi om te zien hoe de leerlingen beide thema’s onderzoeken, daarna met een heel eigen ontwerp komen en dat nauwgezet uitwerken.’’

Op de expositie tonen de leerlingen de prachtige kunstwerken die zij hebben gemaakt en geven er graag meer uitleg bij. De leerlingen met het examenvak Kunst Muziek verzorgen optredens tijdens de expositie, die van 18.00 tot 20.00 uur voor iedereen toegankelijk is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren