Ringsteektoernooi IKC ’t Kraaienest

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Wat was het een donderdagmiddag 11 april een geweldige thema-afsluiting op IKC ‘t Kraaienest in Piershil. Ouders, opa’s en oma’s, kinderen, maar zeker ook de leerkrachten hebben enorm genoten. Het thema ‘Wij wonen op het kasteel’ voor groep 1 t/m 4 en ‘Middeleeuwen’ voor groep 5 t/m 8 werd donderdag in stijl afgesloten.

Na een heuse, gezamenlijke middeleeuwse maaltijd vond er op het schoolplein een spetterend ringsteektoernooi plaats. Toeschouwers konden plaatsnemen op de tribunes terwijl de ridders en prinsessen van ‘t Kraaienest hun ringsteekkunsten aan iedereen konden laten zien. De mooie foto’s laten alles zien hoe het vanmiddag was: Groot helpt klein, de ridders en prinsessen op het paard, het ringsteken met wat hulp als dat nodig is en de onvergetelijke momenten die dit oplevert.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren