Korbatjo deelt de punten met Nexus

1 Min Read
De nieuwe velden van Korbatjo - Foto PR

Zaterdag 20 april stond voor Korbatjo, op het nieuwe kunstgrasveld in Oud-Beijerland, de thuiswedstrijd tegen Nexus op het programma. Eerst mocht Korbatjo 2 aantreden tegen Deetos; deze wedstrijd eindigde onbeslist, 12-12.

Korbatjo had vooraf duidelijke afspraken gemaakt hoe de lengte van de heren van Nexus te bespelen. Toch had in 1 vak van Korbatjo het erg lastig in de eerste helft, toch stond het verdedigen wel erg sterk en ging Nexus met een nipte voorsprong de rust in, 5-6.

In tweede helft ging Korbatjo een stuk rustiger spelen en de betere kansen zoeken. Dit leidde uiteindelijk tot een voorsprong van 13-10. Helaas kon de ploeg deze stand niet vasthouden en kon Nexus nog tot terugkomen tot 13-13. Enerzijds teleurstellend, anderzijds trots op de wijze waarop als team is gespeeld. Dit bleek alleen al uit de doelpuntenmakers. Iedereen heeft de mand kunnen vinden.

Nu heeft de selectie 3 weken rust. Op 11 mei staan de thuiswedstrijden tegen Thor 1 en Merwede 4 op het programma.

Doelpuntenmakers: Carlo van Veen, Anne van Nes, Mischa Coppens, Alex de Reus (2x), Luuk de Ruiter, Iris Nienhuis, Ruby Vermaas, Aranka van Veen, Abe Lorenzo (1x).

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.