Ervaar ‘Dordt in Stoom’ vanaf het water en vaar zaterdag 25 mei mee met zeilcharterschip De Zeeland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Van 24 tot en met 26 mei vindt het jaarlijkse evenement ‘Dordt in Stoom’ plaats in Dordrecht. In onder andere het havengebied nabij het Groothoofd en de Merwekade zijn tientallen stoomschepen, stoommachines en stoomwerktuigen te bezichtigen. Op zaterdag 25 mei kunt u met zeilcharterschip De Zeeland dit evenement van dichtbij meemaken. Vaar mee en geniet vanaf het water van het omvangrijkste stoomevenement van Europa.

Meevaren op De Zeeland

De Zeeland vertrekt om 13.15 uur vanaf Puttershoek. Inschepen is vanaf 12.45 uur. Rond 16.30 uur meren wij weer aan. Wij ontvangen u met een welkomstdrankje en tijdens de tocht krijgt u van ons een heerlijke bittergarnituur en een lekkere puntzak patat. Drankjes zijn voor eigen rekening. Kosten voor deze 3 uur durende vaartocht is € 45,00 per persoon.

Vaart u mee? Meld u dan voor vrijdag 24 mei aan.

Dit kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 085-0160604.

  

De vaartocht gaat door bij minimaal 50 deelnemers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren