160.000 euro voor Hospice Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
In aanwezigheid van het Doorkomstcomité Oud-Beijerland en wethouders Paul Boogaard en Harry van Waveren van de gemeente Hoeksche Waard werd de cheque overhandigd aan de vrijwilligers van Hospice Hoeksche Waard wat gevestigd is in Zuid-Beijerland - Foto Heijblom Fotografie

Een emotioneel moment voor de Hospice Hoeksche Waard. Vanochtend werd duidelijk dat de Stichting Roparun ruim €160.000,- doneert aan de Hospice Hoeksche Waard . Het geld zal gaan naar een tuin en een stilteruimte bij het hospice.

In aanwezigheid van het Doorkomstcomité Oud-Beijerland en wethouders Paul Boogaard en Harry van Waveren van de gemeente Hoeksche Waard werd de cheque overhandigd aan de vrijwilligers van Hospice Hoeksche Waard wat gevestigd is in Zuid-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren