Ophoging begraafplaats Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

In week 23 start de gemeente Hoeksche Waard met het ophogen van een deel van de begraafplaats in Oud-Beijerland. Vanuit de hoofdingang gezien (Langeweg 2) gaat het om het rechtergedeelte. Het linker gedeelte is in het verleden al opgehoogd. Het rechtergedeelte wordt opgehoogd zodat er in de toekomst op deze begraafplaats nog steeds begraven kan worden. De uitvoering hiervan duurt ongeveer 6 weken.

Heeft u vragen?

Tijdens de werkzaamheden probeert  de gezeemde de  overlast voor bezoekers zoveel als mogelijk te beperken. Wanneer u vragen heeft kunt u contact met de gemeente opnemen tijdens kantooruren via 088 – 647 36 47 en vragen naar het team Begraafplaatsadministratie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren