Albert Heijn in ’s -Gravendeel ook volgende week dicht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

Het was even schrikken vrijdag voor inwoners uit ‘s-Gravendeel. De lokale Albert Heijn in ‘s-Gravendeel deed zijn deuren niet open en zoals het er nu naar uitziet de aankomende week ook niet is te lezen op de website van Albert Heijn. De reden van de plotselinge sluiting is niet bekend.  Op Facebook reageren zelfs enkele medewerkers dat ze nu nu zonder werk zitten. Inwoners van ‘s-Gravendeel kunnen gelukkig uitwijken naar de plaatselijke Jumbo in het dorp. Update: Op zaterdagavond 19.00 uur kwam het hoofdkantoor van Albert Heijn met een reactie klik daar voor hierklik daar voor hier.

 

Op de site van Albert Heijn staat dat de winkel ook volgende week gesloten is.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren