De Dikke Banden Race komt naar Numansdorp!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Om jonge kinderen enthousiast te maken voor het fietsen, organiseert Stichting Wielerronde Numansdorp op maandagavond 10 juni een laagdrempelige en gezellige Dikke Banden Race voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar oud.

De kinderen kunnen op hun eigen fiets meedoen (geen racefiets) en hoeven geen rekening te houden met het verkeer. Omdat ze fietsen op een afgesloten parcours dat vrij van verkeer.
Plezier en veiligheid staat voorop. Heb je geen helm, dan zorgen wij daar voor. De wedstrijdjes beginnen om 18:00 uur op het parcours van de Wielerronde van Numansdorp, de start en finish is op de Voorstraat. Voor alle kinderen die meedoen is er een aandenken aan de wedstrijd. Iedereen wordt ingedeeld in zijn eigen leeftijdscategorie.

De Ready2Race Dikke Banden Race is een sportstimuleringsprogramma om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de wielersport. Het is een initiatief van Team Visma Lease a Bike, het team van Numansdorper Olav Kooij. Olav die in mei een etappe won in de Giro d’Italia is zelf ook begonnen met wielrennen nadat hij meegedaan heeft aan de Dikke Banden Race in Puttershoek.

Inschrijven voor de dikke banden race is gratis, kom je ook? Wie weet kom jij wel als eerste over de streep en misschien kom je Olav ook nog wel tegen.

•⁠ ⁠Starttijd Dikke Banden Race 5&6 jaar 18:10
•⁠ ⁠Starttijd Dikke Banden Race 7&8 jaar 18:20
•⁠ ⁠Starttijd Dikke Banden Race 9&10 jaar 18:30
•⁠ ⁠Starttijd Dikke Banden Race 11&12 jaar 18:40

Voor meer informatie en inschrijven:
Team Visma | Lease a Bike | Dikke Banden Race Numansdorp 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren