Groot enthousiasme bij sportmiddag voor ouderen in Duyvesteyn.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MAASDAM – Afgelopen woensdag werd er in sporthal Duyvesteyn in Maasdam flink gestreden om de wisselbeker tussen de Meer Bewegen voor Ouderen gymgroepen van docente Martje Buning.

Vanuit diverse dorpen waar de enthousiaste Martje de lessen verzorgt voor Welzijn Hoeksche Waard kwamen deelnemers meedoen aan de “Sportmiddag met Verhalen Toe”. De deelnemers kwamen uit Maasdam, Puttershoek, Mookhoek, Numansdorp en ’s-Gravendeel en gingen met hun eigen groep de strijd aan met de andere groepen. Uiteindelijk ging de lesgroep uit Puttershoek, na een nipte overwinning op de lesgroep uit Mookhoek, er met de wisselbeker vandoor.

Als afsluiting van de gezellige middag was er een verhalenvertelster die onder muzikale begeleiding een paar “ouderwetse” verhalen heeft verteld. Heeft u interesse om deel te nemen aan de Meer Bewegen voor Ouderen lessen komt u dan gerust een proefles volgen. De lessen worden in diverse dorpen in de Hoeksche Waard gegeven. Info via Welzijn Hoeksche Waard 088-7308900 en www.welzijnhoekschewaard.nl/cursussen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren