Meet & Greet met schrijfster Marjolein van der Gaag

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Prive

Oud-Beijerland – Thrillerschrijfster Marjolein van der Gaag, opgegroeid in de Hoeksche Waard, schreef diverse thrillers. In maart van dit jaar verscheen haar nieuwe boek ‘Verlaat de gevangenis zonder betalen’. Begroet en ontmoet Marjolein op zaterdag 15 juni 2024 tussen 10.30 uur en 12.30 uur in de bibliotheek in Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis.

Haar nieuwste thriller, Verlaat de gevangenis zonder betalen, vertelt het verhaal van Brenda van Ameland. Brenda is in alle staten als haar dochter ’s morgens niet op school verschijnt en niemand weet waar Marit is. Als afdelingsdirecteur van de Belastingdienst wordt Brenda al maandenlang opgeslokt door de ontstane puinhoop rondom de kinderopvangtoeslag. Ze heeft haar gezin verwaarloosd en ze heeft geen idee wat haar dochter bezighoudt. Haar huwelijk met Ronald, die haar van alles verwijt maar ondertussen met zijn eigen problemen kampt, staat zwaar onder druk.
Brenda en Ronald belanden in een rollercoaster. Van hun schijnbaar perfect opgebouwde leventje lijkt weinig meer over. Het enige wat nog telt is dat hun dochter veilig thuiskomt.

Wil je kennismaken met Marjolein? Op zaterdag 15 juni 2024 is ze van 10.30 tot 12.00 uur in het Oude Raadhuis voor een Meet & Greet, om te praten met bezoekers, om haar boek te presenteren en om te signeren. Iedereen is welkom om langs te komen. Gewoon een praatje maken, vragen stellen of aanschuiven met een kopje koffie en iets lekkers kan ook. De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via debhw.nl/agenda of bij de balie in de Bibliotheek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren