De 3e editie van Hoeksche Helden Senior

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto HW Actief

Op donderdag 13 juni wordt voor het derde jaar de Hoeksche Helden Senior georganiseerd. Senioren van 60+ kunnen zich aanmelden voor deze activiteit in sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland. Er worden diverse sporten aangeboden door verschillende sportaanbieders.

De organisatie is in handen van verschillende partijen, namelijk Zorgwaard, Actief College Bres Accommodaties en Hoeksche Waard Actief. Samen willen zij senioren stimuleren om te blijven of te gaan sporten, maar hen ook in contact brengen met anderen.

Op het programma staat o.a. boksen, badminton en aquafit, waarbij aqaufit optioneel is. De lunch is inbegrepen. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Naast sportaanbieders zijn er leerlingen van het Actief College betrokken, zij ondersteunen de sportaanbieders en de senioren.

Meer informatie is te vinden op www.hoekschewaardactief.nl. Opgeven voor deze activiteit kan via www.hoekschewaardactief.nl/activiteiten. De kosten zijn €5,- per persoon.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren