Zaterdag 22 juni: Korenfestival in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het popkoor Saam zal onder andere optreden!

Mede dankzij de sponsoren is het weer gelukt om op zaterdag 22 juni 28 koren naar Oud-Beijerland te laten komen voor het Korenfestival Hoeksche Waard. Natuurlijk koren van het eiland zelf maar ook zangers en zangeressen uit de rest van het land.

Wederom een keur aan muziekstijlen en samenstellingen. Zanggroepen van 10 personen en koren van 80 personen. Dit jaar is er een nieuw podium in het pittoreske Hof en staat er aan het Havenplein een groot podium waar ook de feestelijke afsluiting plaatsvindt met Accordeonorkest NLS. Kortom gegarandeerd weer veel mooie muziek en een heerlijke middag in het centrum van Oud-Beijerland.

Het rooster en de koren zijn de vinden op www.korenfestivalhw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren