Eerste stap naar herontwikkeling Wilhelminastraat Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

20140422 Ondertekening overeenkomst Wilhelminastraat 26-28 Mijnsheerenland 001Op dinsdag 22 april ondertekenden wethouder Arie Mol en Hans Moerkerk van Moervast Transformations BV een exploitatieovereenkomst voor de herontwikkeling van Wilhelminastraat 26-28 in Mijnsheerenland. In de exploitatieovereenkomst zijn wederzijdse verplichtingen en afspraken rondom de kostenverdeling vastgelegd.

‘Rotte kies’
Er is een aantal jaren gezocht naar een haalbare ontwikkeling voor deze braakliggende locatie aan de Wilhelminastraat, die door de inwoners van Mijnsheerenland ook wel ‘de rotte kies’ wordt genoemd. Met het ondertekenen van de overeenkomst is een eerste stap gezet om de locatie op te knappen. Het plan van Ontwikkelaar Moervast Transformations BV, de initiatiefnemer, omvat de bouw van één vrijstaande woning.

De volgende stap in de realisatie van het bouwplan is de aanvraag van de omgevingsvergunning. Naar verwachting vraagt de ontwikkelaar de vergunning na de zomer aan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren