Albert Heijn de Jong doneert 1252 euro aan Project Zuid Sudan van Artsen zonder Grenzen.

0
263

Op vrijdagmorgen 25 april stond Jeanine van Driel uit Strijen in de hal van de AH de Jong met een kraam van Artsen zonder Grenzen.

Compleet verast was ze toen eigenaar Bram de Jong van de Albert Heijn in Strijen met een cheque aankwam waarop de donatie van 1252 euro stond die Albert Heijn de Jong deed voor Artsen zonder Grenzen. Jeanine van Driel gaat op 30 april naar Zuid Sudan om daar voor Artsen zonder Grenzen als tropenarts aan de slag te gaan..

Artsen zonder grenzen-9616

Over Artsen zonder grenzen

Logo-AzGjpg

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën.Wij geven hulp daar waar hulp het hardst nodig is. Van medische basiszorg tot noodchirurgie, van het geven van vaccinaties tot psychosociale hulp, van het uitdelen van hulpgoederen tot het installeren van water- en hygiënische voorzieningen.

Onze teams werken in ziekenhuizen, klinieken, gezondheidsposten, mobiele hulpposten en speciale behandelcentra.

www.artsenzondergrenzen.nl

Foto: Mary Romijn Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.