Een zilveren randje voor Golfclub Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

golfclubstrijen25jaarGolfclub Strijen, gelegen aan het Molenwegje in Strijen, bestaat 25 jaar, alle reden dus voor een feest. Ooit begonnen als particulier initiatief, thans een volwassen 9 holes baan met de NGF A-status. Een mooie polderbaan met afwisselende lastige waterpartijen. Geen baan die je ‘even’ doet, zo ondervinden vaak spelers van buitenaf. GC Strijen is een club met een hoog ‘doe-het-zelf-gehalte’. Veel leden zetten zich belangeloos in om de club op de kaart te zetten en te houden.

Het jubileum wordt gevierd op zaterdag 17 mei 2014 met uiteraard een jubileum-wedstrijd, aansluitend een receptie in het clubhuis (van 16.30 – 18.00 uur) waarna de dag wordt besloten met een gezamenlijke maaltijd in de vorm van een buffet.

Wie eens een kijkje wil komen nemen bij GC Strijen is uiteraard altijd van harte welkom. Kennismaken met de golfsport zal voor velen een uitdaging zijn; de pro’s en de leden van Strijen zullen u van harte welkom heten. Laagdrempeligheid en gastvrijheid, beide staan bij deze club hoog in het vaandel.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.TAGGED:
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren