Aanrijding met een naar luchtje op de A29 ter hoogte van Numansdorp, getuigen gezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

6421_808420545931179_8275382284029880647_nNumansdorp – Woensdagmorgen 16 maart om even voor zeven vond er een ongeval plaats op de A29 ter hoogte van Numansdorp. Tijdens een gevaarlijke inhaalmanoeuvre moest er plots uitgeweken worden. Dit resulteerde erin dat een combinatie met 36 ton mest op zijn kant in de berm belandde. 

De chauffeur raakte hierbij gewond. Hij zat bekneld in zijn cabine en moest door de brandweer bevrijd worden, waarna hij is overgebracht naar een ziekenhuis. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door het MMT. Door de afdeling VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Eén van de partijen is door ons aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau in Dordrecht.

In verband met dit ongeval is de Politie nog op zoek naar de bestuurder van een blauwe Mercedes, die mogelijk ook te maken zou hebben met de aanleiding van de aanrijding. Heeft u gegevens over deze Mercedes of andere informatie die ons kan helpen dit ongeval helemaal duidelijk te krijgen, neemt u dan contact op via 0900-8844.

Als gevolg van het ongeval ontstond er een lange file vanuit het zuiden richting Rotterdam. Daarom is/wordt gewacht met het bergen tot na de ochtendspits.

Rijkswaterstaat zorgde voor het verdere opruimen van de mest en de vrachtwagencombinatie.

Foto: Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren