Taartbakwedstrijd tijdens het Uitlaatklep Festival

0
137

20140425041854000000.jpgZaterdag 10 mei organiseert Welzijn Hoeksche Waard het Uitlaatklep festival in en om jongerencentrum de Klep. De dag wordt gevuld met diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder een taartbakwedstrijd. Alle chef-koks uit Strijen en omgeving krijgen de kans om hun smakelijke/creatieve taarten te tonen aan publiek. Een vakkundige jury zal deze beoordelen op decoratie en smaak. Deelnemers kunnen hun taart op 10 mei tot 14:30 inleveren bij de organisatie. Om 15:00 bekijkt de jury alle creaties en krijgen de bezoekers de kans om een stukje te proeven. De prijsuitreiking voor de mooiste en lekkerste taart zal rond 16:30 plaats vinden.

Op www.jcdeklep.nl is het gehele programma te vinden. Wilt u meedoen en/of heeft u nog vragen, neem dan contact op via 078-6766327 of stuur een mail naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.