Brent Vugts verruild Fc Binnenmaas voor Sportclub Excelsior

531

Brent Vugts voorpaginaMaasdam – Het was al bekend, dat Brent Vugts uit Maasdam, speler van de D1 van FC Binnenmaas, in de belangstelling stond bij de Betaald Voetbal Organisaties Sparta en Excelsior uit Rotterdam.

Na enkele proeftrainingen maakte Excelsior duidelijk, dat ze Brent graag als lid wil inlijven, omdat Excelsior hem als een versterking ziet van hun huidige spelersgroep. Excelsior vroeg dan ook vriendelijk, of Brent volgend jaar de rood/zwarte kleuren van Excelsior wil verdedigen. Na een afrondend gesprek heeft Brent er in overleg met zijn ouders voor gekozen zich over te schrijven naar Excelsior.Brent gaat bij Excelsior in de D1 spelen.  De D1 van Excelsior komt uit in de landelijke 1e divisie met ploegen als : Ajax, AZ, Feyenoord, Sparta, ADO Den Haag, FC Utrecht, Volendam. Een fantastische uitdaging voor Brent!

Uiteraard vindt FC Binnenmaas het jammer, dat ze zo’n goede speler als Brent kwijt raakt, maar wenst Brent natuurlijk wel heel veel succes!!
logo_twitter


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.