Tienerdisco in Puttershoek en Mijnsheerenland

319

Quest_9-21_10Op zaterdag 24 mei is het weer tijd voor een tienerdisco in jongerencentrum The Point, Sportlaan 6a in Puttershoek en jongerencentrum Question, Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland. Het thema is #SELFIE. Heb jij de leukste selfie en wil jij een prijs willen? Stuur dan vooraf je selfie naar [email protected], vergeet je naam en adres niet 😉 of neem je eigen geprinte versie mee naar de disco en doe mee met de selfiecontest.

Vergeet ook zeker niet om je telefoon/camera mee te nemen naar de disco, want we hebben een eigen SELFIEcorner. Hier vind je allemaal spullen om je selfies nog leuker te maken.

Om 19:30 gaan de deuren open tot 22:00, de entree is 2 euro.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.