Vragenuurtje Snel op het Web 

0
97

Schermafbeelding 2014-05-08 om 15.47.06Puttershoek Gemakkelijk en veilig online op internet bewegen en communiceren. De Bibliotheek Hoeksche Waard wil het publiek informeren over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om kritisch en actief met het internet om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan online veiligheid en sociale media. 

Voor iedereen die vragen heeft over online veiligheid en handig internetten en meer wil weten over de mogelijkheden om digitale inbrekers buiten de deur te houden. Tijdens deze inloop bijeenkomst komt een viertal onderwerpen aan de orde. Denk aan Privacy en tips om de PC virusvrij en schoon tehouden. Ook wordt aandacht besteedt aan slim zoeken op internet en het aansluiten van de printer en de webverbinding.

Daarbij gaat mediatrainer Kees de Haan in op de nieuwste ontwikkelingen. Rss feeds, cookies, phishing en OS updates. Roepen deze termen vraagtekens op? Dan is de tijd rijp om naar de bibliotheek te komen voor het vragenuurtje Snel op het Web. Wie zijn of haar eigen PC of Laptop meeneemt, kan meteen aan de slag.

Donderdagavond 22 mei |19.30 uur – 21.30 uur | Bibliotheek Puttershoek | Drie Lelies


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.