Konijnenplaag bij de Voetbal Vereniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

 

20140526-095600-35760048STRIJEN – Al geruime tijd ziet de Voetbal Vereniging Strijen op de voetbalvelden van de v.v. Strijen diverse konijnen lopen . Dat ziet er erg leuk uit , maar helaas veroorzaken ze behoorlijk veel overlast .Regelmatig treft  de Voetbal Vereniging  ’s ochtends gaten en gangen aan in hun prachtige grasmat .

Samen met de medewerkers van de Gemeente Strijen zorgt de v.v. Strijen ervoor dat de gaten dagelijks opgevuld worden .Dat is voorlopig het enige wat ze eraan kunnen doen want er moet aanzienlijk meer aan de hand zijn voordat de konijnenplaag bestreden mag worden .De konijnen lopen niet alleen bij de v.v. Strijen maar komen in grote aantallen voor in het ruilverkavelingsbos rondom de sportvelden en zelfs op het akkerland naast het bos .

Om ongelukken te voorkomen vraagt de v.v. Strijen leiders van elftallen, die als eerste gebruik maken van het veld , om dit te controleren op konijnengangen en gaten .Als die aangetroffen worden , kunnen die met het zand uit de bak bij het vuttershok , dichtgemaakt worden .Op deze manier kunnen we blessures voorkomen .

Voor alle duidelijkheid ; dit is geen taak van het bestuur van de v.v. Strijen en we gaan er dus vanuit dat ieder zijn verantwoordelijkheid in deze neemt .

Het bestuur van de v.v. Strijen hoort graag van leden en bezoekers als er gaten en holen aangetroffen zijn .


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren