Bijeenkomst over arbeidsmarkt Hoeksche Waard op 12 september

187

HOEKSCHE WAARD – Gemeente Hoeksche Waard nodigt werkgevers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke partners uit voor een bijeenkomst over de arbeidsmarkt van de Hoeksche Waard. De bijeenkomst is op donderdag12 september van 14.30 tot 17.15 uur in het servicepunt van de gemeente Hoeksche Waard in Oud-Beijerland (W. van Vlietstraat 6).

Aanleiding voor de bijeenkomst

Werkgevers in de zorg, techniek en ICT krijgen in de toekomst vacatures moeilijker vervuld. Gemeente Hoeksche Waard en de provincie Zuid-Holland zoeken daarom naar oplossingen hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van opleidingsmogelijkheden voor jongeren, betere bereikbaarheid en woonvoorzieningen en het benutten van onbenutarbeidspotentieel. We willen in samenspraak met partners naar deze oplossingen kijken. We nodigen u dan ook van harte uit om met ons mee te denken en bij te dragen aan een vitale Hoeksche Waard. Kijk op www.gemeentehw.nl voor het programma van de bijeenkomst.

Aanmelden?

Dat kan tot donderdag 5 september door een mail te sturen naar Annejet Kerckhaert ([email protected]) en Patrick de Wilde ([email protected]).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.