Eerste sleutels voor nieuwe inwoners Van Brakelstraat in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Mevr. Erika Dijkstra (links) overhandigde namens HW Wonen de sleutels aan mevrouw Carla Radstake.Oud-Beijerland – De ‘Zeeheldenwijk’ in Oud-Beijerland is een wijk waar HW Wonen al langere tijd hard werkt aan vernieuwing.In de Van Brakelstraat worden momenteel 17 huurappartementen opgelhttps://www.hoekschnieuws.nl/wp-admin/post.php?post=1048&action=edit#everd voor de doelgroep vanaf 55 jaar. Op woensdag 28 mei werden de eerste sleutels officieel uitgereikt aan de nieuwe huurders.

Eerder zijn er door HW Wonen al nieuwbouwprojecten opgeleverd in de nabij gelegen Van Speijkstraat en de Witte de Withstraat. Nu was het dus de beurt aan de Van Brakelstraat. Erika Dijkstra van HW Wonen was aanwezig om de officiële eerste sleutels te overhandigen aan mevr. Carla Radstake.

De appartementen bestaan uit twee bouwlagen met een kap. De twee blokken worden geschakeld door een centrale entree, uiteraard met een lift. Elk appartement heeft een eigen berging in de onderbouw. De woningen zijn mooi gelegen in het centrum van Oud-Beijerland. Alle winkels en overige voorzieningen in het hart van Oud-Beijerland zijn letterlijk op loopafstand van dit nieuwbouwproject voor 55 plussers.

Het plan is ontworpen door Partitio Ontwerphuis uit Zierikzee en is gebouwd door aannemersbedrijf Martens uit Lekkerkerk. Begin juli 2013 ging de bouw van start en keurig volgens planning worden alle appartementen voor de zomer van 2014 opgeleverd. Inmiddels is voor alle woningen een huurder geselecteerd.

(Foto: HW Wonen/Arie Pieters©)

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren