Grote alcohol controle gehouden in ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Grote alcohol controle gehouden in ’s-Gravendeel Vrijdag 30 mei 2014  - Foto Jeffrey Groeneweg’s-Gravendeel – Op vrijdag middag 30 mei hield de politie een grote alcohol controle op de Kilweg in ’s-Gravendeel op de toegangsroute bij de Kiltunnel.

Van de passerende voertuigen hadden 3 personen teveel op en kregen een rijverbod waarvan 1 persoon ook nog openstaande boetes moest voldoen .  Ook was er een bestuurder die de alcoholcontrole wou ontrekken en werd na een korte achtervolging staande gehouden en kon zijn weg vervolgen met een boete van 370 euro melde agent Dany Ifrah van het Verkeershandhavingsteam. Politie eenheid Rotterdam, district Zuid-Holland-Zuid op zijn twitter account.

Elke bestuurder met teveel alcohol achter het stuur is er 1 teveel, zorg dan ook dat je als je iets drinkt altijd een BOB Hebt.

Foto’s Jeffrey Groeneweg & Ferry Krauweel

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren