Pony Markt In Puttershoek druk bezocht.

0
859

Ponymarkt In Puttershoek  Zaterdag 31 mei 2014 - MS FotografiePuttershoek – De Pony Markt in Puttershoek op zaterdag 31 mei is weer druk bezocht .De  basis van dit halfjaarlijkse evenement (in mei en november) was natuurlijk de ponymarkt.

Het is een traditie geworden. Al vanaf 6 uur ’s ochtends worden de ruim 200 paarden en pony’s aangevoerd door de handelaren. De kids mochten naast alleen kijken en aaien ook op een pony rijden. De verkoop van de paarden en pony’s gebeurt op een traditionele wijze. Dat maakt de ponymarkt iedere keer weer een ouderwets gezellige dag.Rond lunchtijd waren  de meeste paarden verkocht en nam het aanbod af.

Ook de braderie was druk bezocht en vele inwoners uit de Hoeksche Waard kwamen een kijkje nemen in het centrum van Puttershoek.

Onderstaand enkele foto’s, mocht u foto’s hebben en deze willen delen met bezoekers van Hoeksch Nieuws dan kunt u deze emailen aan [email protected]

Invalid Displayed Gallery


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.