Facebook pagina 112 Puttershoek behaalt de 10 duizend volgers op Facebook.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding-2014-06-02-om-21.05.39Puttershoek – De Facebook pagina 112 Puttershoek die in oktober 2012 werd gestart door Gerrit uit Puttershoek heeft vandaag de 10 duizend volgers behaald.

Dagelijks worden de laatste 112 meldingen uit de Hoeksche Waard op deze pagina geplaatst  deze pagina is geen onderdeel van de hulpdiensten. Maar bij vermissingen of vernielingen heeft de kracht van deze pagina al vaak laten zien dat het niet meer gemist kan worden..  Ook zijn er al heel wat fotograven die actief zijn voor 112 Puttershoek.

Gerrit benadrukt nog dat hij geen Politie of andere hulpdienst is en indien er wat is u altijd 0900 88 44 of bij spoed 112 moet bellen. 112 Puttershoek is ook druk bezig met een website op te zetten www.112-puttershoek.nl en is tevens ook te volgen via twitter via @112puttershoek

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren