Omroep Hoeksche Waard op zoek naar loslopers Roparun

0
143

Puttershoek – Omroep Hoeksche Waard is net als voorgaande jaren weer op zoek naar “loslopers”. Loslopers zijn inwoners van de Hoeksche Waard die meedoen met de Roparun 2014, maar niet zijn aangesloten bij een Hoekschewaards team.

Vanuit de studio proberen we dan ook het wel en wee van deze personen aan ons luisterpubliek door te geven. Als je onderweg ook je belevenis met de luisteraars wil delen, meld je dan aan.

Dit kan via telefoonnummer 078-676 2002, na 20.00 uur, of per e-mail aan [email protected]. Wij willen dan weten: je naam, naam van het team en je functie in het team en het telefoonnummer waaronder we je mogen bellen. Dan spreken wij elkaar tijdens het Roparunweekend.

20140602-003938-2378178.jpg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.