Workshop Walk & Talk presenteer jezelf

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland– Bij je sollicitatiegesprek is de eerste indruk heel belangrijk en je krijgt maar één kans. Tips en tops om goed uit de bus te komen zijn altijd bruikbaar. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 31 mei  is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Walk&Talk de workshop ‘presenteer jezelf’.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden, waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

Tips en tops om jezelf te presenteren op vrijdag 31 mei van 9.30 uur tot 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Hoeksche Waard in De Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nlof in de Bibliotheek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren