Geen zonneparken op landbouwgrond…?

925
Foto CDA Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD – Ongebreidelde aanleg van zonneparken op landbouwgrond kost agrarische productie en verzwakt zo de sector. Maar hoe kunnen regio’s dan tóch hun duurzaamheidsdoelstellingen realiseren?


Deze en andere uitdagende onderwerpen staan centraal tijdens het online debat over landbouw en innovatie op 2 maart. Dit debat over de toekomst van de agrarische sector wordt georganiseerd door CDA Hoeksche Waard en is voor iedereen toegankelijk. Speciale gast is Jaco Geurts, lid van de Tweede Kamer en beste landbouwpoliticus in 2020.

Naast Jaco Geurts zullen Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde van provincie Zuid-Holland, statenlid Michel Rogier en de Hoeksche Waardse agrariërs Arie Pieter van den Hoek en Gertjan van Dueren den Hollander reageren op prikkelende stellingen. Gemeenteraadsleden Basjan Niemansverdriet en Jolanda Koning leiden de stellingen in met gemeenteraadslid Paul Rijken als dagvoorzitter.

Wilt u dit debat niet missen?

Mail naar [email protected] en u ontvangt een link waarmee u online dit debat mee kunt beleven. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, rond 21.00 uur wordt het debat afgerond.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.