Voetbalvelden v.v. Strijen vrijgegeven na brand Shell Moerdijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1Op dinsdag ontplofte een reactor bij Shell Moerdijk en hierdoor ontstond een rookwolk die ook over Strijen heen kwam. Ook was er sprake van roetdeeltjes die op de grond terecht kwamen .

Voorzitter  Hans van der Kellen van de v.v . Strijen heeft op woensdagmiddag contact opgenomen met de Veiligheidsregio om de vraag beantwoord te krijgen of de sportvelden van onze vereniging gebruikt konden worden . Inmiddels heeft de Veiligheidsregio laten weten dat we bij de v.v. Strijen gewoon kunnen sporten.

Na overleg met de afdeling Wonen en Werken van de gemeente Strijen , gaat de v.v. Strijen ervan uit dat er geen reden is voor het niet laten gebruiken van de sportvelden Voetbal Vereniging Strijen gaat ervan uit dat eventuele roetdeeltjes op het gras , door de regen weggespoeld zijn .

Wel handig is het om na het sporten een lekkere douche te nemen en om de sportkleding te wassen .Maar dat is volgens voorzitter Hans van der Kellen niet anders dan anders .


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren