Nieuwe bestrating winkelstraat Numansdorp loopt voor op schema

0
222

P2. Fasering werkzaamhedenNUMANSDORP – Vanaf vandaag is de aannemer gestart met het verwijderen van de oude bestrating ter hoogte van de kruising met de Kerkstraat en de winkel van Gall & Gall. Ondanks de korte onderbreking voor de doorkomst van de Roparun en Wielerronde en de Buitensluisse paardenmarkt lopen de werkzaamheden voor op de planning.

Vandaar dat de aannemer na afstemming met de winkeliers de uitvoering van fase 3 en 4 tegelijk uitvoert. Het gaat daarbij om het weggedeelte vanaf de kruising met de Kerkstraat en de winkel van Gall & Gall. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het asfalt en het vervangen van de bestrating en het verwijderen en opnieuw aanleggen van de openbare verlichting en straatmeubilair.

Fase 2 rondt de aannemer deze week af, zodat de bestrating en de trottoirs vanaf het Flohilplein tot aan dierenwinkel Animo gereed zijn.

Het winkelend publiek kan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden gewoon terecht bij de winkels door gebruik te maken van de aanwezige loopplaten. Om een veilige situatie te waarborgen vragen wij u niet over de loopplaten te fietsen. Auto’s kunt u parkeren op de parkeervakken aan de Burgemeester de Zeeuwstraat, Torenstraat, Flohilplein of de Zomp.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.