Boottocht Rondom de Hoeksche Waard

0
866

Schermafbeelding 2014-06-26 om 22.46.04OUD-BEIJERLAND – Vaar mee op donderdag 24 juli 2014 met Party-cruises Bommelervaart. Geniet vanaf het water van de mooie Hoeksche Waard en omgeving. We starten de dag aan boord met koffie en thee. (Daarna nemen wij u mee voor dag lang genieten op water rondom de Hoeksche Waard.) Aan boord serveren wij u een lunchbuffet en pannenkoekenbuffet. Rond 18.00 uur bent u weer in de haven van Oud-Beijerland.

Praktische informatie:
Voor het vertrek wordt u verwacht bij de aanlegsteiger aan (de rivier) het Spui (buitenhaven Oud Beijerland). Parkeren kunt u langs de Oostkade of op het Wilhelminaplein (betaald). De tijd van inschepen is 9.30 uur en we vertrekken 10.00 uur.

U dient zich vooraf aan te melden bij “Meer Waard” via [email protected] of via 06-10875194. De betaling van 50 euro dient contant te worden voldaan bij inscheping. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. De rondvaart gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. U wordt geïnformeerd als deze niet doorgaat.

Bezoek voor meer informatie www.meerwaard.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.