Eerste Open Dag van Dierenambulance Hoeksche Waard in Klaaswaal druk bezocht.

0
345

Schermafbeelding 2014-06-28 om 22.36.37KlaaswaalOp zaterdag 28 juni vond de 1e open dag van de Dierenambulance Hoeksche Waard bij de Hoeckenisse in Klaaswaal plaats. De gehele dag waren er activiteiten voor jong en oud en kwamen dan ook veel belangstellenden een kijkje nemen.

Onderstaand een mooie fotoimpressie van de opendag  gemaakt door Ferry Krauweel.

Invalid Displayed Gallery

Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard is opgericht in 1985 in samenwerking met de kynologenclub en dierenartsen. Inmiddels is de Dierenambulance Hoeksche Waard al jaren een zelfstandige stichting.De Dierenambulance is 7 dagen per week 24 uur per dag bemand door vrijwilligers en zij staan altijd klaar voor alle dieren met of zonder eigenaar.

De Dierenambulance Hoeksche Waard heeft als werkgebied de gehele Hoeksche Waard, zowel in de bebouwde kom als buiten de bebouwde kom. De stichting is in haar bestaan volledig afhankelijk van vrijwilligerswerk en het krijgen van giften en donaties donaties of donateur zijn dan ook van harte welkom meer info hierover kunt u vinden op de website van Dierenambulance Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.