Ondernemersborrel Netwerken aan het Spui in Oud-Beijerland

0
167

banner-spuiOUD – BEIJERLAND – Op vrijdagmiddag 4 juli 2014 vanaf 16.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor de ondernemersborrel ‘Netwerken aan ’t Spui’. De locatie van deze speciale ondernemersborrel is op het terras van Restaurant ’t Kookhuys aan de Havenkade 11 te Oud-Beijerland die voor deze gelegenheid alleen toegankelijk is voor deelnemers aan de borrel.

De organisatie is in handen van HWLinkedCJBHWOndernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW)Business Club Hoeksche Waard (BCH)De Maatschappij Departement Hoeksche Waard, Centrummanagement Oud-Beijerland en Business Netwerk Rijnmond. Kortom, alle leden zijn van harte welkom.

De entree voor ‘Netwerken aan ’t Spui’ is – na aanmelding – gratis voor partners, sponsors en leden van genoemde organisaties. Het welkomstdrankje en de hapjes worden u aangeboden door Restaurant ‘t Kookhuys. Eventuele overige drankjes dient u rechtstreeks te voldoen.

U wordt vanaf 16.30 uur ontvangen op het terras van Restaurant ’t Kookhuys met een heerlijke prosecco. De inloop duurt tot 17.00 uur. Door deelname van verschillende ondernemersverenigingen ontmoet u diverse interessante, voor u (on)bekende ondernemers. Ideaal om uw netwerk op een ontspannen en informele wijze te versterken. Zorg dus dat u erbij bent.

Let op!
Vanaf 18.00 uur bent u in de gelegenheid om mee te BBQ’en in het kader van de Spuidagen bij de grootste BBQ van de Hoeksche Waard met medewerking van Big Band Oud-Beijerland en de bekende zanger Fred Willemstein. De kosten voor deze BBQ bedragen € 15,00 p.p. U kunt dit ter plaatse afrekenen. Wel graag even aangeven bij de aanmelding of u hiervan gebruik zult maken. Ook uw partner is van harte welkom.

Aanmelding is verplicht. U kunt zich aanmelden via de site van HWLinked: www.hwlinked.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.