Stichting Kibeo uit Goes nieuwe exploitant van failliet verklaarde Kinderopvang Hoeksche Waard Oost

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

kibeo_2196555hHOEKSCHE WAARD – De nieuwe exploitant van de eerder failliet verklaarde Kinderopvang Hoeksch Waard Oost is bekend: het wordt Stichting Kibeo uit Goes.

Stichting Kibeo is de grootste kinderopvangorganisatie van Zeeland, die elke week bijna 4.000 kinderen opvangt in de leeftijd 0 – 13 jaar. Zij is met ruim 450 medewerkers actief op 75 locaties. Kibeo omschrijft haar missie als volgt:

Kibeo zorgt ervoor dat ouders hun werk en de zorg voor hun kinderen goed kunnen combineren door dichtbij hun wensen en behoeften, vertrouwde -, goedverzorgde – en leuke kinderopvang aan te bieden. De kernwaarden zijn: dichtbij, vertrouwd, goed verzorgd, leuk en maatschappelijk verantwoord. Kibeo is een stichting die als doel heeft kinderopvang betaalbaar en bereikbaar te houden. Continuïteit voor ouders en kinderen is dan ook belangrijker dan een hoog rendement.

Stichting Kibeo is gekozen, omdat hun bedrijfsmodel erop gericht is om veel kleine vestigingen te exploiteren. Dat sluit het beste aan bij Stichting Kinderopvang Hoeksche Waard Oost  melde Corine Meij, directeur van Kinderopvang Hoeksche Waard Oost.Het ligt in de bedoeling dat alle locaties worden behouden met uitzondering van BSO De Stapsteen in ‘s-Gravendeel. Ook het centraal bureau en het gastouderbureau in Puttershoek worden voorlopig gecontinueerd.

Schermafbeelding 2014-07-01 om 20.27.43Stichting Kibeo zal de komende periode gesprekken voeren met de medewerkers en aan een groot aantal van hen zal een contract worden aangeboden.Tot aan het moment dat Stichting Kibeo formeel de contracten overneemt, zal de kinderopvang op de gebruikelijke wijze en onder de gebruikelijke voorwaarden geschieden door Stichting Kinderopvang Hoeksche Waard Oost.

Op dit moment hoeven de ouders geen actie te ondernemen. Stichting Kibeo zal klanten van Kinderopvang Hoeksche Waard Oost in de komende weken in ieder geval ook informeren over de administratieve afhandeling van de overname.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren