Soroptimisten Club Hoeksche Waard en IJsselmonde overhandigen cheque van 1000 euro aan de Hospice in Zuid Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zuid-Beijerland – Afgelopen week heeft Soroptimisten Club Hoeksche Waard/IJsselmonde een check van euro 1000,- euro kunnen overhandigen aan mevrouw Els Pitt, coördinatrice van het Hospice in Zuid Beijerland.

Mevr Pitt heeft ons uitgebreid rondgeleid in het mooie gerestaureerde pand dat dankzij de inzet van vele vrijwilligers een heel bijzondere plek is. We waren zeer onder de indruk van alle persoonlijke zorg en aandacht die de gasten in de laatste fase van hun leven mogen ontvangen.Het blijft een onmisbaar project en een mooi voorbeeld van medemenselijkheid en warmte in koude tijden. We zijn dan ook heel blij met deze mooie plek in de Hoeksche Waard!

We danken u allen hartelijk voor uw ruime bijdrage op onze boekenbeurs vorig jaar mei in Oud Beijerland  waardoor wij dit bedrag hebben kunnen overhandigen.Natuurlijk zien we u ook graag dit jaar terug op één of meerdere (terugkerende) fundraise activiteiten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren